Patothom Pa'tothom  

 

 

Teatre per a joves Pa'tothom. Forn de teatre Pa'tothom

 

Noticias y novedades
NOTÍCIES i NOVETATS - Forn de teatre Pa'tothom

 

Obertes inscripcions curs 2019-20

Teatre comunitari

Properes obres de teatre fòrum

Nuestro BLOG www.cto.patothom.org

 

 

 

C/ Lluna, 5 baixos Barcelona Tel.+34 934429282 - - Mail info@patothom.org
Afegir a Facebook Facebook

 

 

 

NOVEDADES / NOVETATS

 

 

 

 

 

 

 

 

Teatre comunitari

 

Fer una creació, muntatge i representació d’una obra de teatre comunitari al barri del Raval, que es basi en la visió dels veïns i veïnes, però que hi hagi gent d’arreu de Barcelona per a parlar del centre.

Convocar tota mena de persones i entitats –amb un ampli ventall de perfils–, recuperar el sentit de barri tot recollint diferents visions i perspectives del que representa “el centre” (de Barcelona? de la família? de la teva vida?)

Participa! Tots els dimecres de 10,30h a 12,30h

Entrada lliure

+Informació

 

 

Inici

 

 

 

 

 

PLEEC

Plataforma per una educació en Economia crítica i plural

 

#AturemEFEC La PLEEC denúncia al programa EFEC de la Generalitat i demana als instituts deixar de sol·licitar els tallers

 

La PLEEC agrupa un ventall molt ampli d’entitats amb l’objectiu comú de procurar una educació en economia el més diversa i crítica possible per a l’alumnat de Catalunya, i acabar amb el programa d’Educació Financera a les Escoles (EFEC).

 

SIGNA EL MANIFEST

 

El Forn de teatre Pa'tothom s'ha unit a aquesta campanya perquè és una lluita més que necessària.

 

Inici

 

 

 

 

 

 

Amb el suport de:

OBRES DE TEATRE x DEBATRE per a FAMÍLIES

Realització d'obres de teatre debat dins del programa "Eduquem en família" de la Diputació de Barcelona, que són activitats de suport a la funció educativa de les famílies. Pa'tothom realitza una representació de teatre i després enceta un debat entorn de temes que preocupen a mares i pares d'arreu de Catalunya.

Les famílies poden tenir una actitud activa davant de les coses que passen a l'escola. Aquest curs 2018-19 tenim una doble oferta.

- "Són coses de nens" obra de teatre sobre l'assetjament escolar.

- "Mare... el pilar de la família" obra de teatre sobre sobre el rol de la dona a la funció educativa.

Properes representacions

2018

29/11/18 a les 20,30h “Mare... pilar de la família” sobre el rol de la dona en la funció educativa a Centelles
27/11/18 a les 18h “Mare... pilar de la família” sobre el rol de la dona en la funció educativa a Malgrat de Mar
22/11/18 a les 18h ““Són coses de nens!” sobre assetjament escolar” sobre assetjament escolara Mollet del Vallès

Pel 2019

“Mare... pilar de la família” sobre el rol de la dona en la funció educativa es dura a terme a Gualba, Lluçà, Montornès del Vallès, Sant Climent de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat i Veciana.

“Són coses de nens!” sobre assetjament escolar es dura a terme a Caldes de Montbu, Callús, Cànoves i Samalús, Castellví de Rosanes, Sant Adrià de Besòs, Sant Feliu Sasserra i a Sant Quirze de Besora

 

Inici

 

 

 

 

 

Mesures Penals alternatives al Forn de teatre Pa'tothom

Conveni amb el Departament de
Justícia de la Generalitat de Catalunya

 

S'ha signat un conveni entre el Forn de teatre Pa'tothom i l'Àrea de Mesures Penals Alternatives per a que persones que vulguin faci prestació de treballs en benefici de la comunitat a la nostra entitat.

Si voleu més informació mireu el web.

Les mesures penals alternatives permeten als òrgans judicials (jutges i tribunals) donar una resposta menys aflictiva que les penes privatives de llibertat per la comissió d’una falta o d’un delicte lleu o menys greu, al temps que se salvaguarden els drets de les víctimes.

Les mesures penals alternatives combinen:

- L’element retributiu de la pena. L’internament en un centre és substituït per una mesura que, en la majoria dels casos, consisteix a fer una activitat que comporta un benefici per a la comunitat.
- Els aspectes relacionats amb la prevenció general i especial de la pena pel fet que s’aborden les causes que motiven el delicte i, per tant, s’orienten a reduir el risc de reincidència.
- La finalitat educativa i integradora de la pena. La persona infractora pot conciliar el règim penal amb la seva vida familiar i laboral.

 

Inici

 

 

 

 

 

 

Teatro foro contra el racismo. 
Forn de teatre Pa'tothom.
Teatro del Oprimido

Teatro contra el racismo. Forn de teatre Pa'tothom

 

 

 

ESTRATÈGIA Antirumors - Mustafà és al replà

Obra de teatre fòrum al Catàleg d'activitats Antirumors

L’Estratègia BCN Antirumors és la línia d’acció del Programa BCN Interculturalitat. Neix de la constatació, que un dels elements que dificulta més la convivència en la diver­sitat és el desconeixement de l’altre. Aquest desconeixement es transforma sovint en por o recança i es verbalitza a través de rumors i estereotips falsos (+info)

El “Catàleg d'Activitats Antirumors. Una aposta per la interculturalitat” arriba a la sisena edició en format online amb voluntat de continuar sent l’eina de referència de l’acció antirumors i intercultural a la ciutat. El Catàleg ofereix gratuïtament a entitats, serveis, equipaments, centres educatius... de Barcelona un seguit d’activitats que, de manera lúdica i emprant diferents metodologies (teatrefòrum, tallers, xerrades, espectacles...), inciten a la reflexió entorn dels rumors, prejudicis i estereotips vinculats a la diversitat cultural.

L'obra de teatre fòrum "Mustafà és al replà" està a aquest catàleg que reuneixen una série de iniciatives encaminades envers aquest objectiu.

 

Per a informar-te sobre l'acció antirumors que s'ofereix a l'entitat (+info).

 

 

Logo Xarxa Antirumors Logo Ajuntament de Barcelona

 

Inici

 

 

 

Inici

 

Ir a la página de inicio Forn de teatre Pa'tothom

 

Inici