Patothom Pa'tothom  

Forn de teatre Pa'tothom. Teatro del oprimido

Foto. Paolo Ciaberta

----

Forn de teatre Pa'tothom

Enllaços - Enlaces - Links

En aquesta pàgina trobareu enllaços amb diferents entitats que fan xarxa, tenen convenis de col·laboració o que se realcionen d'alguna manera amb Pa'tothom.

En esta página encontrareis enlaces a diferentes entidades con las que hacemos redes, se tienen convenios de colaboración, trabajan o se relacionan con Pa'tothom.

Entitats relacionades amb Pa’tothom / Entidades relacionadas con Pa’tothom (...)

Convenis de col·laboració/ Convenios de colaboración (...)

Altres / Otras (...)

Medios de comunicación -confiamos en... / Medios de comunicación -confiamos en (...)

 

 

C/ Lluna, 5 baixos Barcelona Tel.+34 93 442 9282--- Mail info@patothom.org
ir a facebook Facebook

 

 

 

Enllaços - Enlaces - Links

Forn de teatre Pa'tothom. Teatro del oprimido

 

Entitats relacionades amb Pa’tothom / Entidades relacionadas con Pa’tothom

- PLATAFORMA PER UNA FISCALITAT JUSTA
La Plataforma per una fiscalitat justa, ambiental i solidària està formada per un col·lectiu de persones individuals i un conjunt d’entitats que hi donen suport. A les persones i organitzacions que formem part de la Plataforma ens uneix la preocupació per l’evolució del nostre sistema fiscal, cada vegada més regressiu i injust, i el model de societat que se’n deriva.

- NO SOMOS DELITO
Somos personas que sueñan con una sociedad solidaria, empática, consciente, activa y fuerte. Somos tus vecinos y vecinas. Plataforma contra la reforma del Código Penal, la Ley de seguridad ciudadana y la Ley de seguridad privada. Entidades contra la Ley Mordaza.

- XES
Xarxa d'Economia Solidària - ECONOMIA AL SERVEI DE LES PERSONES BASADA EN LA COOPERACIÓ I EL BÉ COMÚ. La Xarxa d’Economia Solidària (XES) és una organització formada per més de 300 sòcies. Defensa un sistema econòmic respectuós amb les persones, el medi ambient i els territoris que funciona sota criteris democràtics, d’horitzontalitat, transparència, equitat i participació. L’economia solidària contempla una nova forma de produir, distribuir i consumir, i representa una alternativa viable i sostenible per satisfer les necessitats individuals i globals.

- ARTIBARRI
Artibarri és una eina a l’abast del tercer sector per a la promoció d’una xarxa d’experiències artístiques de caràcter transversal que se situen principalment als barris i que estan dirigides a tots els sectors de població i molt especialment als joves. Artibarri és una xarxa d’entitats i persones que promou la realització de projectes artístics d’acció comunitària a Catalunya. La nostra activitat s’orienta al suport, assessoria i generació de propostes en diversos camps (educació formal i no formal, mitjans de comunicació, desenvolupament comunitari, salut, activisme sòciocultural , etc.) que, a través dels llenguatges de l’art i la cultura, tenen com a objectiu estimular el canvi social mitjançant la creativitat.

- L'Estratègia i la Xarxa BCN Antirumors
Forn de teatre Pa'tothom forma part de la Comissió d’Estratègia de la Xarxa des de juliol de 2019 (durant 2 anys)
Com a part de l'Estratègia Antirumors, al juliol del 2010 es constitueix la Xarxa BCN Antirumors, oberta i en continua expansió que s’organitza amb la coordinació tècnica de l’Ajuntament de Barcelona. L'Estratègia per combatre Rumors i Estereotips sobre diversitat cultural a la ciutat de Barcelona està impulsada per l'Ajuntament de Barcelona i treballa des d'àmbits diferents, però amb un objectiu comú: detectar els principals rumors sobre la immigració que afecten la convivència. A partir d'aquesta diagnosi, l'Estratègia desenvolupa diferents vies d'acció per tal de treballar en la desarticulació dels rumors utilitzant sempre una eina clau: la informació rigorosa i objectiva.


- PLEEC
 Plataforma per una Educació en Economia Crítica (PLEEC) considera que l’educació sostinguda amb fons públics no es pot alinear amb el discurs de les entitats financeres que han estat un dels elements responsables de la crisi. Reclama al Departament d’Ensenyament que finalitzi el conveni signat amb l’Institut d’Estudis Financers i aposti per un altre tipus d’educació financera i d’aprenentatges més socials.

- CREARC
Xarxa del jove teatre europeu

Forn de teatre Pa'tothom es parte del Consejo de administración desde el 2017. Le Créarc, Centre de Création de Recherche et des Cultures, est une association culturelle et artistique. Le Créarc est aussi une ONG, Organisation Non Gouvernementale, d’échanges de jeunes par le théâtre. Organitzadors cada any dels Rencontres du Jeune Théâtre Européen, a Grenoble, França.

- FUNDACIÓ ANDRUXAI
La creativitat ajuda a afrontar conflictes, alimenta l'esperit, obre finestres al món i crea oportunitats. A ANDRUXAI treballem per a la transformació social mitjançant el foment de la creativitat i l'acompanyament d'altres entitats que gaudeixen d'un gran potencial humà però requereixen suport per a la implementació dels seus projectes. Entenem la creativitat en un sentit ampli: hi incloem les diverses arts gràfiques i escèniques aplicades amb finalitats socials, i també hi incloem la capacitat de trobar noves vies d'actuació en la lluita contra l'exclusió social i la degradació mediambiental. Sembla que ja està tot escrit i provat, però dia a dia es demostra que hi ha un gran potencial i molta força creativa en l'ambient que cal incentivar i recolzar en pro de la justícia social.

- TEATRE SOBRE LA MARCHA
En un mundo en donde la realidad es pura ficción, la ficción debe contribuir a crear nuevas realidades. Grupo de teatro que nace en el movimiento del 15M en Barcelona en mayo del 2011. Han montado "Caperucita y los lobbies feroces" y "Las tres cerditas desahuciadas (una porquería de obra)".

- AVERLASAILAS Teatro de lo Posible
Nace de la tarea multipicadora de Pa'tothom y sSe consolida en el 2012 cuando surgen los primeros proyectos con el objetivo de utilizar el teatro como herramienta de transformación social y personal. Los valores son: La igualdad de oportunidades, fomentar la reflexión crítica, empoderamiento, ofrecer un espacio seguro y lúdico donde poder expresar y explorar a través de lenguajes artísticos. Han montado varias obra de Teatro Foro que reflexionan sobre la mujer: “Esta noche no", “Las nuevas amigas de Pili”, “I jo què!?” - averlasailas@gmail.com

- JANA SANSKRITI
21 years ago, a group of dedicated people got together to try an experiment in utilising theatre as a method of social change. It was a propaganda theatre group in the beginning where actors were all from the distant remote villages. The idea of democratising theatre form took shape in their minds after their encounter with the work of Augusto Boal, the theatre theorist and practitioner who may be said to be the inventor of ‘Theatre of the Oppressed'. Being on the same boat as Paulo Friere (of ‘Pedagogy of the Oppressed' fame), Boal has started off this whole theatre movement in various parts of the world, which envisages theatre as a powerful tool of change.

- MOBIOLAK
Mobiolak es un colectivo de profesionales que trabaja en la creación y producción de proyectos culturales. Estos proyectos son diseñados desde una perspectiva de transformación y desarrollo social sirviéndose de un lenguaje artístico y de prácticas innovadoras. Mobiolak integra en sus proyectos diferentes disciplinas artísticas en consecuencia con la realidad contemporánea, donde los límites entre las artes escénicas, los medios audiovisuales (internet, video, televisión, etc) y las artes visuales se desdibujan. Mobiolak apuesta por metodologías participativas donde se promueva el empoderamiento del individuo fomentando principios como la interculturalidad, la cultura de paz, la educación al arte, la creatividad, la integración, el intercambio, el libre pensamiento, etc…

 

- CENTRO DE TEATRO DEL OPRIMIDO – CTO-Rio
O Centro de Teatro do Oprimido é um centro de pesquisa e difusão, que desenvolve metodologia específica do Teatro do Oprimido em Laboratórios e em Seminários, ambos de caráter permanente, para revisão, experimentação, análise e sistematização de exercícios, jogos e
técnicas teatrais. Nos laboratórios e seminários são elaborados e produzidos projetos sócioculturais, espetáculos teatrais e produtos artísticos, tendo como alicerce a Estética do Oprimido.


 

 


inici

 

Convenis de col·laboració/ Convenios de colaboración

- Cáritas Barcelona

- Fundació Andruxai

- Departament de Justícia - Mesures penals alternatives - treballs en benefici de la comunitat.

- Teatro Integrato Internazionale / Istituto Teatrale Europeo

- Almazén

- SOS Racisme (Catalunya)

 


 

 

Altres /otras


- El Xiringuito (Catalunya) - El Xiringuito Teatre i Comunitat

- Allan Owens - Lecturer (Anglaterra)

- Escola Viver Castell de Sant Foix

- Cardboard Citizens (Anglaterra) – Adrian Jackson

- Artixoc (Catalunya)

- Teleduca

- Soundcrash - FX - Creación de efectos sala

- ATTAC - Asociación por la Tasación de las Transacciones financieras especulativas y la Acción Ciudadana

- La Nave Va

- Asociación Los Glayus (Asturias)

- Associació per a Joves TEB

- Kilalia - Teatre social a Girona (Catalunya)

- GIOLLI COOPERATIVA SOCIALE (Itàlia)
Giolli cooperativa sociale, si basa sull'esperienza maturata dall'associazione Giolli nei suoi 16 anni di attività. Giolli usa il metodo Boal (Teatro dell'Oppresso), assieme alla coscientizzazione di Paulo Freire, all'Approccio di Comunità, alla Nonviolenza Attiva, come strumenti per aiutare l'auto-liberazione di gruppi e persone.

- Entr’Act (França)
Créée en 1994, Entr’Act s’est d’abord fait connaître par la qualité de ses combats de spectacle réglés au millimètre. Récompensé en 2000 par 2 médailles d’or au championnat du Monde d’escrime artistique et en 2002 par 2 médailles d’or au championnat de France...

- ITOO - Organización Internacional del Teatro del Oprimido (ITO)

- La Casa Amarilla

- La Troupe Representants

inici

 

   

 

   

 

 

Medios de comunicación

Confiamos en la objetividad de:

 

ATTAC

Le Monde diplomatique

Masala Ciutat Vella

Setmanari Directa

 

 

 

Inici

 


 

 

Blogs de Pa'tothom

 

Tenemos un blog . www.cto.patothom.org

También otro blog de eventos cto-patothom.blogspot.com.es

También tenemos el Facebook, Instagram y el Twitter.

 

 

 

 

 

 

Ir a la página de inicio Patothom

Web Dissenyada per ITACA-BCN ©2009