Patothom Pa'tothom  

 

Jordi Forcadas. Forn de teatre Pa'tothom. Teatro del Oprimido

 

 

 

 
 

Jordi Forcadas

Pionero a nivel nacional al implementar el teatro como herramienta de intervención social, en la línea del Teatro del Oprimido (A. Boal). Se ha convertido en un referente internacional en varios ámbitos con el trabajo orientado a motivar la participación y la acción social mediante el arte en general y el teatro en particular.

A través de su larga trayectoria ha abierto una nueva vía (con el teatro foro) de participación ciudadana y reivindicativa del ejercicio de los Derechos Humanos.

+info

És el pioner a nivell nacional en implementar el teatre com a eina d'intervenció social desenvolupant la línia del Teatre de l'Oprimit (A. Boal). S'ha convertit en un referent en diversos àmbits amb la feina orientada a motivar la participació.

A través de la seva llarga trajectòria ha obert una nova via (amb el teatre fòrum) de participació ciutadana i reivindicativa de l'exercici dels Drets Humans.

+info

Jordi Forcadas
Bachelor of Theatre Direction, Artistic Director and founder of Forn de teatre Pa’tothom, a theatre training organization that develops workshops, training for forum theatre facilitators, community projects, performances, and training around social justice issues. Expert in Theatre of the Oppressed and Theatre as Social Intervention in Forn de teatre Pa'tothom. Responsible for teaching classes in theatre, humanities, and immigration studies. Co-ordinate extra-curricular activities for the purpose of providing students with a broader exposure to the social arts. Responsible for teaching a variety of theatre and humanities and coordinator of many social projects in prisons, with young at risk of social exclusion, mentally handicapped people, immigrants, drug addicts, etc. He is currently coordinating the project FRATT (Fighting Racism Through Theatre) funded by the European Union and other social projects.

 

 

C/ Lluna, 5 baixos Barcelona Tel.+34 934429282 --- Mail info@patothom.org
Afegir a Facebook Afegir a Facebook

 

 

Jordi Forcadas Balaguer

Forcadas

És el pioner a nivell nacional en implementar la tendència de teatre contemporani del Teatre de l'Oprimit (A. Boal) a nostre país. També fa servir el teatre com a d'intervenció social desenvolupant línies de treball pròpies sobretot en la seva tasca formativa.

S'ha convertit en un referent en diversos àmbits amb la feina orientada a motivar la implicació social envers de la cerca de possibles models alternatius per a lluitar contra la injustícia amb el llenguatge teatral. A través de la seva llarga trajectòria ha obert una nova via (sobretot amb el teatre fòrum) de mobilització ciutadana i reivindicativa de l'exercici dels Drets Humans. Ha permès donar recursos als ciutadans per a donar a conèixer les seves inquietuds i denúncies.

Cofundador del Forn de teatre Pa'tothom; també és el director d'estudis del centre i professor. Du a terme nombrosos projectes de dinamització social a diferents entitats, grups, escoles i centres juvenils. Graduat a l'Institut de Teatre de Barcelona en direcció escènica.

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

Treballa des del 2000 al Forn de teatre Pa'tothom i està implicat a les dues línies de l'entitat: Formació i projectes. És el director i coordinador del pla d'estudis i és professor de l'escola. Amb l'àmbit dels projectes implementa el Teatre de l'Oprimit i fa de jócker, director artístic de l'entitat.

La seva trajectòria inclou un treball amb presoners, diversitat funcional, addictes a les drogues, dones, joves i altres col·lectius. Per això, no és estrany que hagi adquirit experiència en temàtiques tant diverses com són la desigualtat social, violència estructural, joventut, gènere i racisme, entre altres. Totes encaminades a fer una anàlisi de les estructures que les propicien tot negant la culpabilització dels col·lectius amb els que treballa.

En els darrers anys ha fet més de 18 obres de teatre fòrum noves, sobre diverses temàtiques (mirar més avall).

Col·labora amb Teatre sobre la Marcha des del 2013, moviment ciutadà que neix al 15M per a fer teatre. Col·labora amb AMPA-RA-Noies des del 2012. També realitza assessories a diversos grups i a estudiants de diverses universitats.

Ha participat en nombrosos certàmens internacionals on cal destacar el realitzat pel CREARC a França, el Festival internacional de Teatre de l'Oprimit a Rio de Janeiro i el Festival de teatre del oprimit de Pulah (Croàcia) amb l'obra de teatre "Enfrendem" que va dirigir.

Ha realitzat conferències, tant a Catalunya com a Espanya i a nivell internacional.

Ha dut la coordinació amb el seu equip de les diferents edicions de la "Trobada Internacional de Teatre i Educació".

Director artístic dins del projecte europeu FRATT - Fighting racism through theatre- on va nàixer l'obra de teatre "Mustafà és al replà".

Col·labora amb l'Instituto Teatrale Europeo on es fan intercanvis formatius amb França, Itàlia i Polònia. També ha fet workshops a França, Alemanya i al llarg d'Espanya.

Des del 2009 fa teatre a Castell Viver de Sant Foix amb joves amb diversitat funcional. També fa formació per a Instituts, PQPI i universitats.

Porta a terme el Projecte d'Avui per demà amb joves des del 2003, que han muntat obres tant importants com "Operació Salfuman" que aborda l'abús policial.

Del 2002 al 2008 va realitzar tallers de teatre a Centres Penitenciaris en un projecte del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya (2005-10). També fa teatre per a Centres Oberts, escoles especials i centre educatius amb problemàtiques específiques.

Co-director del projecte "Drama Way", subvencionat per la Unió Europea i gestionat per Pa'tothom, basat en el teatre i l'educació. Destinataris: joves amb risc de marginació social (2001).

Ha escrit nombrosos articles en revistes, coautor de "FRATT - Fighting racism through theatre", i un llibre: "Praxis del Teatro del Oprimido en Barcelona". Editat per: Agrupación de Editores y Autores Universitarios, junio 2012.

Destacar dos articles: "Valor intrínseco y valor instrumental del Teatro del Oprimido". Artículo sobre el TO y su práctica actualmente. Revista Ñaque. 2015. I "La opresión como espectáculo". Revista ArtSocial. octubre 2016.

 

Jordi Forcadas

 

CREACIÓ, CONCEPCIÓ I DIRECCIÓ DE OBRES DE TEATRE FÒRUM

Xarxes
Temàtica: Xarxes social. Ús i abús. Control social (2016). Participa al Festival 28èmes Rencontres du Jeune Théâtre Européen a Grenoble, França.

Terra sembrada
Temàtica: Educació i fracàs escolar (2016)

Perquè a mi?
Temàtica: Assetjament escolar (2015) Joves de Pa'tothom. Participa en 2 festivals internacionals (Frankfurt, Alemanya i Grenoble, Francia).

Grito amordazado
Temàtica: Criminalització de la protesta social (2014-15). En contra les retallades a la llibertat de la Llei Mordaza instaurada pel PP.

Las que no se avecinan
Temàtica: La convivència als barris (2015)

Operació Salfuman
Temàtica: Abús de poder per part de les forces policials (2013-14). Participa al Festival 26èmes Rencontres du Jeune Théâtre Européen a Grenoble, França.

Mustafà és al replà
Temàtica: Estereotips, prejudicis, racisme, discriminació i rumors. Dins del Projecte Europeu FRATT - Fighting racism through theatre (2011). Xarxa antirumors de Bcn. (2012-15)

Qui dóna menys? Cinc centims sobre el 3er Sector
Temàtica: El Tercer Sector, l'associacionisme, els concursos, les subvencions. Competència desleial, enxufes... (2014)

3 Mujeres y un "él"
Temàtica: Violència sexista. (2014)

El Sillón
Temàtica: Crítica a la societat de consum. Consumisme. (2011) Atenció! Perill social Tema: Drogodependència i l'estigma que segueix a la persona un cop abandona la droga. (2012)

Què hi veus al mirall?
Temàtica: Gènere, família i matrimoni. (2011)

Qui educa aquí?
Temàtica: obra que treballa sobre el síndrome de alienació paternal. (2011)

De trapella a dona
Temàtica: El despertar sexual de les nostres filles. (2009-2011)

Custodia con partida
Temàtica: custòdia del infants en cas de maltractament a la dona. (2010) (amb Noestasola. VI Trobada internacional de teatre i educació) (Codirigida amb la Muriel Naessens).

La Merche va a l'escola
Temàtica: Educació permanent. (2010)

Carrera d'obstacles
Temàtica: Organització social i associacionisme. (2010)

Agustí o l'aigua
Temàtica: qui és el tonto i qui l'intel·ligent? (2009)

Any nou, curs nou
Temàtica: Adaptació de nens i pares a l'entorn educatiu. (2008)

On anem?
Temàtica: Joves i perspectives de futur. (2008)

Conciliar per créixer
Temàtica: Gènere, conciliació de la vida laboral i familiar. (2008-09)

Amina busca feina
Temàtica: Gènere, món laboral i immigració (concebuda per la família El Hilali i dirigida pel Jordi Forcadas). (2008-2010)

Educar és cosa meva... teva?
Temàtica: reptes i mancances de la comunicació entre els estaments educatius. (2007-2011)

We are the champions (Gaudir del joc)
Temàtica: Esport, competència. (2007-2010) (desenvolupat dins un projecte amb la FAPAC per la Generalitat).

Joan i Albert s’estimen
Temàtica: Homosexualitat, opcions sexuals. (2007-08)

Girar la cara
Temàtica: posició de la societat davant d'un estranger i a l'aïllament que el sotmeten. (2007)

Família nombrosa
Temàtica: gènere, família, relació pares – fills. (2007)

Posa-te’l, posa-li-ho
Temàtica: SIDA, utilització del preservatiu. (2006-2009)

Qui és qui?
Temàtica: discriminació i racisme. (2006) L’acampada (com vivim el temps d’oci en família)
Temàtica: adolescència i autoestima, relació pares-fills. (2006) Què dir després de dir No. (Com negociar un sí)
Temàtica: educació, límits, relació pares-fills. (2005-2011)

Bullying
Temàtica: violència escolar, relació entre pares- fills i institucions educatives. (2004-05)

Confiança a l'entorn
Temàtica: reptes i mancances a l’àmbit educatiu. (2004-06) i d'altres....


i d'altres....

 

TEATRE a L'ÀMBIT EDUCATIU

És cosa de nens!
Temàtica: Assetjament escolar (2014).

Com dir no
Temàtica: Límits als infants (2008-15)

Gaudir de l'esport
Temàtica: Competitivitat i esport. Educació als infants a l'esport (2010-15)

Educar és cosa teva... meva?
Temàtica: Corresposabilitat a l'educació dels estaments educatius (2012-15)

Tripilinguis (o un país nou)
Temàtica: Immigració, diàleg intercultural i relació pares-fills (2005-2011)

Participació a l’AMPA
Temàtica: AMPAs, famílies i relacions a l’escola. (2006 -2011)

 

Jordi Forcadas. Forn de teatre Pa'tothom

 


DIRECCIÓ TEATRAL

FRONTERES. Homenatge a les dones refugiades. Amb la col·laboració de Raúl Quirós. (2016)
OPERACIÓ SALFUMAN. Mostra de Teatre del Raval y Festival del Joven Teatro Europeo en Grenoble. (2014)
LAS 3 CERDITAS DESAHUCIADAS. Con la Cia. nacida el 15M Teatre sobre la Marcha. (2014)
APRENDRE A VIURE. Mostra de Teatre del Raval y Festival del Joven Teatro Europeo en Grenoble. (2013)
INMUNDACIONES . Basada en un texto de E. Galeano. (2013)
ARTÍCULO 47. Mostra de Teatre del Raval y Festival del Joven Teatro Europeo en Grenoble. (2012)
CUSTODIA CON PARTIDA de Muriel Naessens y Jordi Forcadas. (2011)
LA DIMENSIÓ D'UN VIATGE. (2010) EN ALTA MAR de Mrozeck. (2010)
UN DIA DE VERANO de Mrozec. (2010)
LA NINA TRENCADA. (2009) ON ANEM? (2008)
ENFRENDEM. Creación colectiva dirigida por Jordi Forcadas. (2008)
EL DESTÍ ESTÀ OCUPAT. (2007)
MEDIO AMBIENTE, MEDIO AMIGO. (2006)
EL CERCLE DE GUIX CAUCASIÀ de Bertold Brecht (Mostra de Teatre del Raval y Festival del Joven Teatro Europeo en Grenoble. (2005)
LAS AVENTURAS DEL VERANEO de Carlo Goldoni (Mostra de Teatre del Raval y Festival del Jove Teatre Europeu en Grenoble. (2004)
UN DIA D'ESTIU de Mrozec. Sala Raval.
RETABLO DE LA AVARICIA, LA LUJURIA Y LA MUERTE, (fragmentos) de Ramón del Valle Inclán. Festival de Grenoble. EN ALTA MAR de Mrozeck. Sala Raval.
BUKOWSKI CARNIVAL, Teatre Malic.
LAS GALAS DEL DIFUNTO de Ramón del Valle Inclán. Tesis a l’Institut de Teatre.
LA MUJER TIERRA Y OTROS DEMONIOS. Festival de Tàrrega.
LA ORGIA de Enrique Buenaventura (como actor).

 

FORMACIÓ

DRAMATURGIA DEL TEATRE FÒRUM. Workshop de Julián Boal (MARÇ, 2015).
COM FER UNA PREGUNTA EN EL TEATRE FÒRUM. Workshop de Julián Boal (febrer, 2013).
TEATRE LEGISLATIU. Workshop de JOSE SOEIRO (2012).
TEATRE DE L’OPRIMIT I EMPOWERMENT, Stage amb Ganguly Sanjoy (juny, 2005).
TEATRO D'OPRIMIDO, Arcoiris del deseo, Stage a França per l’AUGUSTO BOAL (juliol, 2005).
DIRECCIÓ D'ESCENA I DRAMATÚRGIA, llicenciat per l’Institut de Teatre de Barcelona.
INTERPRETACIÓ, Facultat de Teatre de la Universitat d’Antioquia a Medellín (Colòmbia).
TEATRO D'OPRIMIDO, Stage a l'Institut de Teatre per l’AUGUSTO BOAL.
TECNIQUES DE JOCKER I TEATRE FORUM, pel JOUNI PIEKARI (Finlàndia).
TEATRE COM INTERVENCIÓ SOCIAL i PRETEXT DRAMÀTICS, cursos dirigits per l’ALLAN OWENS (Anglaterra).
TROBADA DE PEDAGOGS, DIRECTORS I COL.LECTIUS SOCIALS, projecte europeu "Drama Way" (Finlàndia). Un any de durada.

També ha rebut cursos amb Roberto Mazzini, Adrian Jackson, Luc Opdebeeck, Till Baumann, Brent Blair, Geo Britto, Bárbara Santos, Jouni Piekkari, Christian Atanasiu, entre altres..

Inici

   

 

 

 

 

 

Forcadas Jordi Forcadas  

Web Dissenyada per ITACA-BCN ©2009

JORDI FORCADAS

Pionero a nivel nacional en implementar la tendencia de teatro contemporáneo del Teatro del Oprimido (A. Boal) en nuestro país. También utiliza el teatro como de intervención social desarrollando líneas de trabajo propias, sobre todo en su tarea formativa.

Se ha convertido en un referente en diversos ámbitos con el trabajo orientada a motivar la implicación social hacia la búsqueda de posibles modelos alternativos para luchar contra la injusticia con el lenguaje teatral. A través de su larga trayectoria ha abierto una nueva vía (sobre todo con el teatro foro) de movilización ciudadana y reivindicativa del ejercicio de los Derechos Humanos. Ha permitido dar recursos a los ciudadanos para dar a conocer sus inquietudes y denuncias.

Trabaja en el Forn de teatre Pa'tothom desde el 2000; también es el director de estudios del centro y profesor. Lleva a cabo numerosos proyectos de dinamización social cen diferentes entidades, grupos, escuelas y centros juveniles. Graduado en el Institut de Teatre de Barcelona en dirección escénica.

EXPERIENCIA PROFESIONAL

Fundador del Forn de teatre Pa'tothom. Está implicado en las dos líneas de la entidad: Formación y proyectos. Es el director y coordinador del plan de estudios y es profesor de la escuela. En el ámbito de los proyectos implementa el Teatro del Oprimidoy jócker, director artístico de la entidad.

Su trayectoria incluye un trabajo con prisioneros, diversidad funcional, adictos a las drogas, mujeres, jóvenes y otros colectivos. Por ello, no es extraño que haya adquirido experiencia en temáticas tan diversas como son la desigualdad social, violencia estructural, juventud, género y racismo, entre otros. Todas encaminadas a hacer un análisis de las estructuras que las propician negando la culpabilización de los colectivos con los que trabaja.

En los últimos años ha hecho más de 18 obras de teatro foro nuevas, sobre diversas temáticas (ver más abajo).

Colabora con Teatre sobre la Marcha desde el 2013, movimiento ciudadano que nace en el 15M para hacer teatro. Colabora con AMPA-RA-noies desde el 2012. También realiza asesorías a varios grupos y estudiantes de varias universidades.

Ha participado en numerosos certámenes internacionales donde cabe destacar el realizado por CREARC en Francia, el Festival internacional de Teatro del Oprimido en Río de Janeiro y el Festival de Teatro del Oprimido de Pulah (Croacia) con la obra de teatro "Enfrendem" que dirigió.

Ha realizado conferencias, tanto en Cataluña como en España ya nivel internacional.

Ha llevado la coordinación con su equipo de las diferentes ediciones del "Encuentro Internacional de Teatro y Educación".

Director artístico dentro del proyecto europeo FRATT - Fighting racism through Theatre donde nació la obra de teatro "Mustafá està en el rellano".

Colabora con el Instituto Teatrale Europeo donde se hacen intercambios formativos con Francia, Italia y Polonia. También ha hecho workshops en Francia, Alemania y a lo largo de España.

Desde 2009 hace teatro en Castell Viver de Sant Foix con jóvenes con diversidad funcional. También hace formación para Institutos, PQPI y universidades.

Lleva a cabo el Proyecto Avui per demà (de Hoy para mañana) con jóvenes desde 2003, que han montado obras tan importantes como "Operación salfuman" que aborda el abuso policial.

De 2002 a 2008 realizó talleres de teatro en Centros Penitenciarios en un proyecto del Departament de Justícia de la Generalitat de Cataluña (2005-10). También hace teatro para Centros Abiertos, escuelas especiales y centros educativos con problemáticas específicas.

Co-director del proyecto "Drama Way", subvencionado por la Unión Europea basado en el teatro y la educación. Destinatarios: jóvenes con riesgo de marginación social (2001).

Ha escrito numerosos artículos en revistas, coautor de "FRATT - Fighting racism through theatre", y un libro: "Praxis del Teatro del oprimido en Barcelona". Editado por: Agrupación de Editores y Autores Universitarios, junio 2012.

Destacar dos artículos: "Valor intrínseco y valor instrumental del Teatro del Oprimido". Artículo sobre el TO y su práctica actualmente. Revista Ñaque. 2015. Y "La opresión como espectáculo". Revista ArtSocial. octubre 2016.

 

 

CREACIÓN, CONCEPCIÓN Y DIRECCIÓN DE OBRAS DE TEATRE FÒRUM

Redes
Temática: Redes sociales. Uso y abuso. Control social (2016). Participa en el Festival 28èmes Rencontres du Jeune Théâtre Européen a Grenoble, França.

Terra sembrada
Temática: Educación y fracaso escolar (2016)

¿Por què a mi?
Temática: Acoso escolar (2015). Participa en dos festivales internacionales de teatro (Frankfurt, Alemania y Grenoble, Francia)

Grito amordazado
Temática: Criminalización de la protesta social (2014-16).

Las que no se avecinan
Temàtica: La convivència als barris (2015)

Operación Salfuman
Temática: Abuso de poder por parte de las fuerzas policiales (2013-14). Participa en el Festival 26èmes Rencontres du Jeune Théâtre Européen de Grenoble, Francia.

Qui dóna menys? Cinc centims sobre el 3er Sector
Temática: El Tercer Sector, l'associacionisme, els concursos, les subvencions. (2014)

3 Mujeres y un "él"
Temàtica: Violència sexista. (2014)

Mustafá está en el rellano
Temática: Estereotipos, prejuicios, racismo, discriminación. Dentro del Proyecto Europeo FRATT - Fighting racism through theatre (2011).

El Sillón
Temática: Crítica a la sociedad de consumo. Consumismo. (2011)

Atenció! Perill social
Temática: Drogodependencia i y el estigma que sigue a la persona una vez abandona la droga. (2011)

Custodia con partida
Temática: custodia de menores en caso de maltrato a una mujer. Octubre 2010. (Con Noestasola. Estrenada en VI Encuentro internacional de teatro y educación. (Codirigida con Muriel Naessens)

Qué decir después del no. (Cómo negociar un sí)
Temática: educación, límites, relación padres-hijos. 2005 al 2011.

De traviesa a mujer
Temática: Despertar sexual de nuestras hijas. Género. 2009.

Pónselo, póntelo
Temática: SIDA, utilización del preservativo. 2006 al 2009.

Año nuevo, curso nuevo
Temática: Adaptación de los niños y los padres a un entorno educativo. 2008

We are the champions (Disfrutar del juego)
Temática: Deporte y competencia. 2007 al 2010 (desarrollado dentro de un proyecto más amplio de la FAPAC por la Generalitat).

Tripilinguis (o un país nuevo)
Temática: Inmigración, diálogo intercultural y relación con un país de acogida. 2005 al 2011.

Educar es cosa mía... tuya?
Temática: retos y problemas existentes en la comunicación entre los estamentos educativos y las familias. 2007 al 2011

Conciliar para crecer
Temática: Género, conciliación de la vida laboral y familiar. 2008-09.

Participación en el AMPA
Temática: Asociación de madres y padres de alumnos, familias y relaciones con los estamentos del centro. 2006 al 2011.

Merche va a la escuela
Temática: Educación permanente. 2010.

Carrera de obstáculos
Temática: Organización social y asociacionismo. 2010.

Bullying
Temática: violencia escolar, relación entre padres-hijos e instituciones educativas. 2004-05.

Confianza a el entorno
Temática: retos y problemas del ámbito educativo. 2004-06.

Agustín o el agua
Temática: quién es el tonto y quién el inteligente? Valores sociales. 2009.

¿Dónde vamos?
Temática: Jóvenes y perspectivas de futuro. 2008.

Amina busca feina
Temática: Género, mundo laboral e inmigración (concebida por la familia El Hilali y dirigida por Jordi Forcadas). 2008-2010

Girar la cara
Temática: posición de la sociedad delante de un extranjero y el aislamiento que éste sufre por el sólo hecho de serlo. 2007

Familia numerosa
Temática: Género, familia, relación pares – hijos. 2007

Joan y Albert se quieren
Temática: Heterosexualidad y opciones sexuales. 2007-08

¿Quién es quién?
Temática: discriminación y racismo. 2006

La acampada (cómo vivimos el tiempo de ocio en familia)
Temática: adolescencia y autoestima. 2006

y otras...


 

TEATRO EN EL ÁMBITO EDUCATIVO

¡Es cosa de niños!
Temática: Acoso escolar (2014). Aún se programa durante el 2016-17.

Com dir no
Temàtica: Límits als infants (2008-15)

Disfrutar el deporte
Temática: Competitividad y deporte. Educación a los menores en el deporte (2010-15)

Educar és cosa teva... meva?
Temática: Corresposabilidad en la educació implicando a los estamentos educativos (2012-15)

Tripilinguis (o un país nou)
Temàtica: Immigració, diàleg intercultural i relació pares-fills (2005-2011)


DIRECCIÓN TEATRAL

OPERACIÓ SALFUMAN. Mostra de Teatre del Raval, Jornada pel canvi y Festival del Joven Teatro Europeo en Grenoble. (2014)
LAS 3 CERDITAS DESAHUCIADAS. Con la Cia. nacida el 15M Teatro sobre la Marxa. (2014)
ATERRIZAJE FORZOSO. Co-dirigida con Carola Verdesio. (2014)
APRENDRE A VIURE . Mostra de Teatre del Raval y Festival del Joven Teatro Europeo en Grenoble. (2013)
INMUNDACIONES . Basada en un texto de E. Galeano. (2013)
ARTÍCULO 47 . Mostra de Teatre del Raval y Festival del Joven Teatro Europeo en Grenoble. (2012)
CUSTODIA CON PARTIDA de Muriel Naessens y Jordi Forcadas. (2011)
LA DIMENSIÓ D'UN VIATGE. (2010) EN ALTA MAR de Mrozeck. (2010)
UN DIA DE VERANO de Mrozec. (2010)
LA NINA TRENCADA. (2009) ON ANEM? (2008)
ENFRENDEM. Creación colectiva dirigida por Jordi Forcadas. (2008)
EL DESTÍ ESTÀ OCUPAT. (2007)
MEDIO AMBIENTE, MEDIO AMIGO. (2006)
EL CERCLE DE GUIX CAUCASIÀ de Bertold Brecht (Mostra de Teatre del Raval y Festival del Joven Teatro Europeo en Grenoble. (2005)
LAS AVENTURAS DEL VERANEO de Carlo Goldoni (Mostra de Teatre del Raval y Festival del Jove Teatre Europeu en Grenoble. (2004)
UN DIA D'ESTIU de Mrozec. Sala Raval.
RETABLO DE LA AVARICIA, LA LUJURIA Y LA MUERTE, (fragmentos) de Ramón del Valle Inclán. Festival de Grenoble. EN ALTA MAR de Mrozeck. Sala Raval.
BUKOWSKI CARNIVAL, Teatre Malic.
LAS GALAS DEL DIFUNTO de Ramón del Valle Inclán. Tesis a l’Institut de Teatre.
LA MUJER TIERRA Y OTROS DEMONIOS. Festival de Tàrrega.
LA ORGIA de Enrique Buenaventura (como actor).


FORMACIÓN

TEATRO CONTRA EL SEXISMO, PARA LA PREVENCIÓN DE LA VIOLENCIA CONTRA LAS MUJERES. A cargo de MURIEL NAESSENS (noviembre, 2012)
ESCRIBIR LO INTERPRETADO EN VEZ DE INTERPRETAR LO ESCRITO. A cargo de SANJOY GANGULY (octubre, 2013)
¿CÓMO SE FORMULA LA PREGUNTA DE TEATRO FORO? por Julián Boal (febrero, 2013)
CREACIÓN Y ENTRENAMIENTO A PARTIR DE LA COMEDIA Y EL JUEGO DEL ACTOR con ALBERTO FERRARO (Italia)
TEATRO FÍSICO, por Frank Radug (diciembre, 2012)
TEATRO LEGISLATIVO, workshop de JOSÉ SOEIRO (mayo, 2012)
TEATRO PERIODISTICO por ROBERTO MAZZINI (abril, 2012)
TEATRO DEL OPRIMIDO y EMPOWERMENT, Stage con Ganguly Sanjoy (junio, 2005).
TEATRO D'OPRIMIDO, Arcoiris del deseo, Stage a França por AUGUSTO BOAL (2005).
DIRECCIÓN DE ESCENA y DRAMATÚRGIA, licenciado por l’Institut de Teatre de Barcelona.
TEATRO D'OPRIMIDO, Stage a l'Institut de Teatre a cargo de AUGUSTO BOAL.
TÉCNICAS DE JOCKER y TEATRO FORO, por Julián Boal. (Brasil).
TEATRO COMO INTERVENCIÓN SOCIAL y PRETEXTOS DRAMÁTICOS, cursos dirigido por Allan OWENS (Inglaterra).

ENCUENTRO DE PEDAGOGOS, DIRECTORES y COLECTIVOS SOCIALES, proyecto europeo "Drama Way" (Finlandia). Dos años de duración.

INTERPRETACIÓN, Facultad de Teatro de la Universidad de Antioquia en Medellín (Colombia).

También ha recibido cursos con Roberto Mazzini, Adrian Jackson, Luc Opdebeeck, Till Baumann, Brent Blair, Geo Britto, Bárbara Santos, Jouni Piekkari, Christian Atanasiu, entre otros.

Forcadas

Inicio


         
 

Ir a la página de inicio Patothom